Dag van het Schaap, 11 juni 2022 Ermelo.

Dag van het Schaap 2022

De dag van het Schaap heeft zaterdag 11 juni 2022 plaatsgevonden! Een unieke dag waar alles over schapen te zien was: tientallen bijzondere schapenrassen, Nederlands kampioenschap schapen scheren, immens wolplein, lamsvlees, uitverkiezing ‘Mooiste Schaap van Nederland’, keuringen van schapenrassen, schapenijs, schapenkaaskeuringen, kunst, kinderactiviteiten, ambachtelijk wolknippen, workshops met werkhonden voor schapen, lezingen, innovaties, standhouders, enzovoorts.

De Dag van het Schaap is het enige evenement waar álles op het gebied van schapen te zien is. Deze dag vindt een keer per twee jaar plaats.

Voor vragen of ideeën, neem gerust contact met ons op.

Geschiedenis

De eerste editie van de Dag van het Schaap vond plaats op 3 juni 1981 in Biddinghuizen. Het evenement groeide later uit tot een tweejaarlijkse traditie. Sinds 2007 is het prachtige NHC-terrein in Ermelo het decor van de Dag van het Schaap. 

Commentaar van Johan

Een erg leuke dag gehad. Veel positieve reakties gekregen en meerdere leden van onze vereniging mogen begroeten. En als klap op de vuurpijl een meet&greet met Sander en Janine van boer zoekt vrouw

De nieuwe flyer die er lag

Treffers: 50

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLNederlands